Unique Living Sweden
2016 10 27
17:28

Vi har anlitat Skandivija för trappbygge samt målningsarbete på vår privata fastighet. Arbetet har utförts på utsatt tid och till ett gott resultat. Vi använder nu Skandivija för montering av våra Attefall hus och andra fritidshus då vi kan känna oss trygga med att arbetet utförs med kvalíte och att våra kunder blir nöjda. www.uniqueliving.se

Filip Crona
2016 03 27
18:37

Har anlitat Skandivija för altanbygge. De utgick ifrån skiss som vi förberett, vi hade dialog med Audrius om justeringar under byggets gång. Arbetet utfördes med kvalitet och på utsatt tid. Vi är imponerade och mycket nöjda med resultatet!

Lennart Widström
2016 03 21
20:34

Nu har jag anlitat Audruis för andra gången ! Denna gång så byggdes det en gäststuga på tomten till min tonnårs son! Jag gav skiss på hur jag ville ha det och bygget gick snabbt och problemfritt . Jag utökaade kraven under bygget utan att det blev några problem. Stugan blev välbyggd och väldigt stabil ! Jag kan rekomendera Audruis !

Anders svensson
2015 12 09
19:36

Nu är min snickarbod klar och jag kan inte annat än rekomendera Audrius och hans grabbar. Tidplan hölls, utförande över förväntan och tillmötesgående från grabbarna var bästa tänkbara, arbetssamma och trevliga. Kommer absolut att rekomendera Skandivija i bekantskaps kretsen.

Ulf Ottoson
2015 07 23
22:04

Skandivija har byggt ett garage i lösvikt åt oss. Proffsigt arbete, snabbt jobb o verkligen bästa finish. Vi rekommenderar Audrius och hans team å de varmaste. Vid nya behov kommer vi definitivt att kontaktas Skandinvija.

ULF Larsson
2013 11 09
16:29

Audrius har tagit upp hål i bärande struktur och byggt en trapp ned till källaren, inkl ny lastavbäring och ett nytt hobbyrum. Därefter har han byggt upp hela vårt nya kök. Allt med professionella lösningar och hög finish. Han kommer med bra råd och förslag på lösningar, och har öga för det estetiska. Jag rekommenderar gärna Audrius till andra för han är pålitlig och också trevlig att ha att göra med!

Magnus Wahlund
2013 09 24
13:47

Kan verkligen rekommendera Audrius. Snabb och kunnig med ett tydligt problemlösningsfokus. Var till och med klar tidigare än vad han först beräknat.

Ingela Schmidt
2013 09 24
13:01

Audrius gjorde ett jättefint arbete med min nya altan och altanräcke. Båda byggde han upp från start, enkelt och rent hantverk som blev skickligt utfört. Dessutom tog han bort de gamla delarna som jag slapp forsla iväg själv. Jag kommer anlita Audrius igen!

Britt-Marie Camp
2013 06 24
20:42

Skandivija har gjort en helt fantastisk altan till mig. De höll precis vad dom lovade, både vad gäller leveranstid och offert. Jag är mycket nöjd och kan med glädje rekommendera killarna.

Andreas Nordlander
2013 06 13
11:57

Jag är väldigt nöjd med bygget av vår carport och förråd. Jobbet utfördes i tid och vi fick snabb respons om det var något vi undrade över eller ville ändra. Jag kan varmt rekommendera Audrius och Skandivija. Jag kan definitivt att anlita Audrius vid nästa projekt.

Jörgen Eriksson
2013 06 10
13:27

Jag har endast goda vitsord att bjuda på när det gäller de arbeten som Audrius gjort för oss. Han är en skicklig snickare, en väldigt behaglig hantverkare, snabb och pålitlig. Aldrig en massa tjafs och undanflykter, kommer alltid i tid och slutför sina projekt med den äran. Jag kan varmt rekommendera Audrius.

Patrick Ekwall
2013 05 18
21:22

Jag har endast goda vitsord att bjuda på när det gäller de arbeten som Audrius gjort för oss. Han är en skicklig snickare, en väldigt behaglig hantverkare, snabb och pålitlig. Aldrig en massa tjafs och undanflykter, kommer alltid i tid och slutför sina projekt med den äran. Jag kan varmt rekommendera Audrius.